VOOR VERWIJZERS

Voor artsen, therapeuten of andere zorgverleners die werken met vrouwen of koppels met een kinderwens biedt Sakura Clinics de volgende aanvullende zorg:

  • Persoonlijke 1 op 1 begeleiding van het koppel door gepromoveerd fertiliteitsarts, hormoontherapeut en tevens zelf ervaringsdeskundige
  • Uitgebreide kennis van veilige combinaties evidence based complementaire en reguliere zorg
  • Verschillende leefstijl aanpassingen om de kans op zwangerschap te maximaliseren
  • Aanpak volgens de speciale, door mij ontwikkelde Fertility Flow methode; gebaseerd op het herstellen van de hormonale balans
  • Uitgebreide aandacht voor de mentale kant van een (nog) onvervulde kinderwens en een vruchtbaarheidstraject

Sakura Clinics is door mij, Kimiko Kleiman-Broeze, opgericht om voor deze vrouwen of koppels een passend advies te geven over voeding, leefstijl, mindset en complementaire zorg, die veilig naast de reguliere behandeling kan bestaan.

Als fertiliteitsarts, gepromoveerd binnen ons vakgebied, hormoontherapeut en zelf ervaringsdeskundige met een uitgebreid netwerk van geaccrediteerde therapeuten, bied ik fertiliteitspatiënten de mogelijkheid om met mijn directe begeleiding, zelf te werken aan het verbeteren van hun gezondheid, een goede hormonale balans en een positieve mindset. Voor, tijdens of na hun reguliere vruchtbaarheidsbehandeling.

Dit doe ik in het Vol Vertrouwen Vruchtbaar traject dat is gericht op het maximaliseren van de kans een op een gezonde zwangerschap én het kunnen beleven van de periode van kinderwens als een mooie, positieve periode.

Hierbij neem ik niet de rol van behandelend arts over, maar is mijn zorg en begeleiding volledig complementair aan de reguliere behandeling.

Uiteraard is het ook mogelijk om patiënten te verwijzen die afzien van een regulier traject of die uitbehandeld zijn.

Hulp bij zwanger worden

Verwijzen naar Sakura Clinics

Heb jij patiënten die vastlopen in het reguliere traject, die zelf aan de slag willen gaan met hun gezondheid en mindset, of die baat kunnen hebben bij mijn persoonlijke 1 op 1 begeleiding?

Of wil je zelf graag kennis met me maken?

Bel me dan gerust op 06-21303722 of mail naar kimiko@sakuraclinics.nl.

Ik leg je graag de mogelijkheden van Sakura Clinics uit en samen kunnen we de optimale begeleiding voor jouw patiënten bespreken.