Over Kimiko

​Kimiko Kleiman is gepromoveerd fertiliteitsarts en met meer dan 15 jaar ervaring in de reguliere zorg heeft ze al duizenden koppels begeleid bij hun kinderwens.
Daarnaast is ze hormoontherapeut, waardoor haar blik zich uitbreidt tot buiten de standaard vruchtbaarheidsbehandelingen.

Ze is de eerste fertiliteitsarts in Nederland die voor koppels met een kinderwens op maat een behandeladvies aanbiedt waarin de reguliere zorg gecombineerd wordt met aanvullende mogelijkheden én waarbij er aandacht is voor de mentale situatie.

Nieuwe medische ontwikkelingen vertaalt ze direct naar praktische adviezen, die van belang zijn voor jouw specifieke situatie. En door kennis van de beste behandelingen kan ze het kaf van het koren scheiden en zinloze of dure onderzoeken of behandelingen vermijden.

Door de jaren heen heeft Kimiko een breed netwerk van artsen, therapeuten en fertiliteitscoaches om zich heen verzameld, waardoor op alle vlakken altijd de beste kennis beschikbaar is.

Toen werd ik naast arts ook zelf de patiënt.

Arts vruchtbaarheid therapie

Zelf werd ik naast arts ook patiënt toen ik eerst 2 miskramen kreeg en later gebeurde dat nogmaals toen ik een langdurige kinderwens  had en uiteindelijk een IVF traject onderging. Het leerde me als geen hoe een vruchtbaarheidstraject te begeleiden, zowel lichamelijk als mentaal.
Mijn uitgebreide kennis, eigen ervaringen en adviezen stel ik graag tot jouw beschikking in het Vertrouwen Vruchtbaar traject.

Omdat ik weet dat een kinderwenstraject niet eenzaam, lang en zwaar hoeft te zijn.
Het kan ook een mooie periode in je leven zijn.
Een periode waarin jij de regie neemt over je leven, waarin je leert wat echt belangrijk is in je leven, waarin je verbinding legt met jezelf en misschien wel met jouw toekomstige kindje.
Een periode waarin je weer leert te vertrouwen. 

Dat is wat ik voor jou wens; dat jij vol vertrouwen jouw vruchtbaarheid verbetert.
Dat je jouw kans om moeder te worden vergroot.
Dat jij de periode van kinderwens kan ervaren als een mooie, liefdevolle periode.

En dat je achteraf weet dat je er alles gedaan hebt dat zinvol was.

Contact

info@sakuraclinics.nl