06-21303722 info@sakuraclinics.nl
Selecteer een pagina

Heb ik ook iets aan een programma als ik niet in een vruchtbaarheidstraject zit?

Ja, absoluut. Ook voor en zelfs na een vruchtbaarheidstraject kan het verbeteren van je lichamelijke en geestelijke gezondheid je kans op zwangerschap vergroten.

Ik ben al uitbehandeld, heb ik nog iets aan de programma's?

Jazeker. Dat zwanger worden door middel van een vruchtbaarheidsbehandeling niet is gelukt, wil niet altijd zeggen dat het onmogelijk is om spontaan zwanger te worden. Door aanvullende behandelingen of lifestyle adviezen kan het mogelijk zijn je kans op spontane zwangerschap toch nog te vergroten. Daarnaast kan je bij Sakura Clinics een second opinion aanvragen.

Kunnen aanvullende geneeswijzen mijn reguliere traject negatief beïnvloeden?

Daar hoef je niet bang voor te zijn. De behandelingen en adviezen die Sakura Clinics biedt zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en zijn veilig naast een regulier behandeltraject. Ze kunnen juist het effect van de reguliere behandeling verbeteren.

Ik geloof niet in een holistische aanpak van mijn vruchtbaarheidsprobleem. Wat nu?

Uiteraard heb je alleen baat bij het programma als je er voor open staat en wil werken aan je lichamelijke en geestelijke gezondheid om zo je vruchtbaarheid te verbeteren. Je hoeft natuurlijk niet alle adviezen toe te passen. Sakura Clinics biedt een zo volledig mogelijk pakket, waaruit je zelf kan kiezen wat voor jou werkt en wat niet.

Worden de kosten van de programma's vergoed door mijn zorgverzekering?

Helaas op dit moment nog niet. Sakura Clinics streeft er wel naar om deze zorg in de toekomst vergoed te krijgen door de zorgverzekeraars.